A jó marketinges a cégvezető legjobb barátja

A legjobb barátod pedig sosem csak azt mondja el, amit hallani akarsz…

Megértem, ha szkeptikus vagy, de…

Tételezzük fel, hogy a vállalkozásod jól működik, de szeretnéd, ha egy szinttel feljebb lépne. De az is lehet, hogy most kezdesz bele a vállalkozásodba, mint elképzelésekkel rendelkező, felkészült szakember. Vannak működő stratégiáid, úgy érzed, értesz a vevőszerzéshez, hiszen eddig is Te csináltad, vagy már jól eltervezted, hát méltán vetődik fel benned a kérdés: Mi szükséged van neked marketingesre? Talán azt gondolod, hogy marketing szakemberre költeni felesleges, hiszen mit tudhat ő, amit más nem? Közösségi oldalakat létrehozni már mindenki tud, posztolni sem nehéz, a hirdetési felület pedig olyan “hülyebiztosan” van kialakítva, hogy  csak az nem tud elindítani egy hirdetést, aki nem szeretne.

Én még nem tudom, hogy Te mivel foglalkozol, de szinte biztos vagyok benne, hogy jobban értesz hozzá nálam. Biztosan tudom, hogy jobban ismered a piacodat, tudod, mi eladható rajta, kik a vevőid és milyen meggyőző eszközökkel tudsz hatni rájuk. Neked a területeden  jó eséllyel sok tapasztalatod van, Nekem pedig nincsen, szóval nem akarlak meggyőzni róla, hogy én majd megmondom neked a tutit, mert nem így lesz. Viszont engedd meg, hogy feltegyek Neked pár kérdést, csak amolyan gondolatébresztőnek.

Szerinted elképzelhető, hogy Én, mint tapasztalt marketing szakember, a Te szakmai tapasztalatodat is felhasználva, tudok mutatni neked néhány olyan – akár offline, akár online – stratégiát, amivel téged extra bevételhez segíthetlek?

Szerinted benne lehet a pakliban, hogy egy eladási számok növelésére szakosodott külső szemlélő tud Neked a vevőszerzésben segíteni?

Szerinted, ha elkezdenénk együtt dolgozni, összerakni a kettőnk tudását, kizárt hogy valami jó, vagy akár zseniális süljön ki belőle?

Ugye, nem akarsz olyan potenciális ügyfeleket elveszíteni, akiket csak a büszkeséged miatt nem érsz el?

Keress fel minket most, és egyeztessük a marketinggel kapcsolatos elképzeléseinket!

Mi már készen állunk a közös munka elkezdésére!

 

Maximális profit a közösségi média segítségével

A közösségi oldalakat marketingcélokra nagyon nagy sikersséggel lehet felhasználni… nyugi, nem hiszem, hogy ezzel a gondolattal feltaláltam a spanyolviaszt! De abban igen is biztos vagyok, hogy az ember folyamatosan fejlődik és tanul, és az adott lehetőségekből mindig ki lehet hozni többet és többet. Mivel a marketing az én területem, és minden nap ezzel foglalkozom, én ebben fejlődök a legtöbbet. A tudásomat pedig olyan cégek szolgálatába szeretném állítani, ahol befogadóak az új dolgokra, és elhiszik, hogy akár egy új gondolat is végeláthatatlan sikerlavinát indíthat el. Hiszek a kemény munka hosszútávú megtérülésében, és abban is, hogy a kreatív gondolatok összeadódása óriási csodákat teremthet. Ja, és azt is gondolom, hogy a közösségi felületek optimális kihasználhatóságáról, kettőnk közül valószínűleg én tudok többet!

Nem olyan nehéz elveszni a Google erdejében

A Google a közösségi médiánál is nagyobb falat, és ez sem egy új gondolat. A hatalmas konkurenciaharcoknak hála, egyre nehezebb elérni a jó helyezéseket, így ha csak valaki nem szentel a jó helyezésére kiemelkedő figyelmet, nem áldoz rá akár éveket és véres verejtékkel nem próbál meg az első oldalra jutni, a Google Ads használatában és beállításában kell nagyon profinak lenni. Nyilván ehhez sem elegendő egyetlen gombot lenyomni, ismerni kell a célcsoportot, a konkurenciát, a releváns kulcsszavakat, és ha ez mind megvan, még akkor sem garantált egyáltalán az elsöprő siker.

Biztosan profik azok az egyszerű hirdetések?

 Olvastam egy 2018-as kutatást, miszerint az emberiség több, mint fele aktívan használja az internetet, de mivel már 2020 van, így az is lehet, hogy ez azóta a háromnegyede. Egyenesen következik ebből az a tény, hogy a lehető legtöbb potenciális vásárlót a leggyorsabban az internet segítségével lehet elérni, és emellett az is igaz, hogy itt tudjuk a legtöbb szempont alapján behatárolni a célközönségünket. De elrontani is itt lehet a legjobban, hiszen a kölönböző célcsoportokat egyáltalán nem mindegy, hol és hogyan próbáljuk megfogni, az meg aztán kifejezetten nem mindegy, hogy mindez mennyivel fogja csökkenteni a vevőszerzésre szánt költségkeretet.

Ne várj tovább, jelentkezz most, és adjuk össze ismereteinket!

Hozzuk ki együtt vállalkozásod marketinglehetőségeiből a legtöbbet!

Velünk a közös munka mindig kiváló eredményeket teremt!

Érjünk el együtt soha nem látott eredményeket!

Az eredményes marketing egy rendkívül összetett folyamat, ami nagy odafigyelést, átgondolt lépéseket és összetett, mégis következetes stretégiát igényel. Ügyelni kell a vizuális megjelenítések minőségére, a kommunikáció hatékony felépítésére, és azt is szem előtt kell tartani, hogy mások mivel akarnak majd minket lenyomni. Kizárt dolog, hogy egy felelős vállalkozó, aki a cége építésében rendkívül sikeres, tehát igényesen végzi munkáját, megfelelő odafigyelést és energiát tud szentelni arra, hogy cége marketinges feladatait egyedül végezze. És ha már be kell vonni valakit a marketingfeladatokba, miért is ne egy olyan cég szolgáltatásait vennéd igénybe, amely az online és offline megjelenések szinte teljes palettájának megvalósítására képes. Legyen szó céged arculatáról, a grafikáról, termékeid fotóiról, reklámfilmről vagy legyen feladat éppen a komplex merketing felépítése, a Boom Premier Studio minden területen, a legprofibb módon áll majd rendelkezésedre.

Remélem, hogy már sikerült aggájaidat eloszlatni, de ha maradtak benned kérdések, ne habozz minket felkeresni, és mi megígérjük, hogy igyekszünk minden kérdésedre a legőszintébb választ megadni!

Ne pazarold az időt, ne várd meg, hogy a konkurenciád beelőzzön, és előbb keressen fel minket!

 

Ez egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy együtt valósítsuk meg profin az elképzeléseidet!

Érdekel a szolgáltatás?

Töltsd ki az ürlapot, amennyiben érdekel valamelyik szolgáltatás!

Az ürlap kitöltése még semmilyen kötelezettséggel nem jár, miután elküldted, 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Levelezési Cím:

1119, Budapest. Andor utca 21/c

Telefon:

+36 70 432 7103

E-mail:

info@boompremier.hu