Referenciák

Nálunk az elképzelések valósággá válnak!

Minden reklámfilm egyedi, melyben vegyítve van a megrendelő elgondolása és a kivitelező szakmai tudása. A Boom Premiernél a legfontosabb szempont, hogy minden elkészült vizuális termék, 100%-ban kielégítse azon megrendelők igényeit, akik minőségi és igényes promóciós anyagokra vágynak!

Lássunk most néhány elkészült példát, a teljesség igénye nélkül:

 

Logó tervezés

A logó a cég arca, és mint az embereknél az arcot, a cégeknél a logót figyelik meg előszőr, ennek alapján alkotják meg az emberek az első ítéletet. Egy logó csak akkor lehet jó, ha abban a cég lelke is benne van, ez pedig kizárólag pontos egyeztetések és lelkiismeretes tervezés útján lehetséges. A fent látható logók olyan tervezési példák, melyekre egytől egyig nagyon büszkék vagyunk. Emellett pedig azt is elmondhatjuk, hogy a megrendelőink is nagyon elégedettek voltak ezekkel a végeredményekkel.

Névjegykártya tervezés

Sokan elavult eszköznek tartják a névjegykártyát, pedig még mindig elengedhetetlenül fontos része bemutatkozásunknak. Egy szépen megtervezett, dizájnos névjegykártyát mindenki eltesz és megjegyez, ez pedig hozzásegít a további sikerhez. Nálunk minden megrendelőnek az egyeztetések után, két különböző névjegykártya terv készül, melyek közül maga választhatja ki azt, amelyikkel jobban tud azonosulni. És miután kiválasztotta a megfelelő tervet, még mindig kérhet módosításokat a számára legjobban etsző végeredmény érdekében.

Szórólap tervezés

Egy szórólapnak számtalan funkciója lehet. Szolgálhat ismeretterjesztésre, felhívhatja valamire a figyelmet, adhatunk vele kedvezményt vagy meginvitálhatjuk az embereket egy rendezvényre…a lehetőségek száma végtelen. Legyen bármi is a szerepe, a legfontosabb, hogy a szórólap szépen belesimuljon a cég arculatába, de mégis elég figyelemfelkeltő legyen mind színek, mind pedig szövegezés tekintetében.

Radolin cosmetic

Köszönöm a bizalmat Radolin cosmetic, már most élvezem a közös munkát! És még csak most jön a java… logótervezés, grafikai munkák, közösségi oldalak, weboldal és marketing … izgalmas együttműködésnek nézünk elébe. 

Gangster’s Barber Shop

A borbély srácokkal régi az ismerettség, így nagy volt az összhang, ami szerintünk a végeredményen is egyértelműen meglátszik.

Nagy kedvenc ez a kisfilm számunkra, és óriási örömünkre nem csak mi vagyunk ezzel így!

 

A reklámfilm  ide kattintva megtekinthető.

 

Kati Szalon

Pedikűr szolgáltatást bemutató marketing videó.

A megrendelő elképzelése az volt, hogy a szolgáltatás bemutatása mellett adjuk át jól a kis szalon kellemes és barátságos hangulatát is. Szerintünk ezt a feladatot eredményesen elvégeztük.

A reklámfilm ide kattintva megtekinthető.

 

Sunny Nails

Azt szokták mondani, hogy egy jó műkörmös felér egy pszichológussal.

És az sem árt, ha jól megcsinálja a körmödet. Bár itt a profizmus nem is kétséges de ez a pörögs kis reklámfilm a jó hangulatot is szuperül visszaadja.

A reklámfilm ide kattintva megtekinthető.

Spirit autókozmetika

A gyomaendrődi autókozmetika célja az volt, hogy bemutassák klienseiknek, hogy náluk a régi és új autók ugyan olyan magas szintű figyelmet és törődést kapnak.

Egy nagyon jó hangulatú forgatási nap eredményeként készült el számukra a reklámfilm, melynek eredményességét több ezres megtekintés és sok-sok új ügyfél mutatja.

A reklámfilm ide kattintva megtekinthető.

 

Iratkozz fel legfrisebb híreinkért!

Levelezési Cím:

1119, Budapest. Andor utca 21/c

Telefon:

+36 70 432 7103 

E-mail:

info@boompremier.hu