referenciák

Reklámfilm

Egy jól sikerült reklámfilm meghozhatja a régen áhított sikert, ezt már több alkalommal is sikerült megtapasztalnunk. Az igazán jó videók ma gyorsabban terjednek a neten, mint a pletyka. Buta, aki ezt nem látja át és lemarad, aki nem él ezzel a lehetőséggel. Az eddig elkészített videóink egytől egyig kimagasló számú organikus elérést mutattak, mert az emberek szívesen megosztják a figyelemfelkeltő és kreatív tartalmakat. Szóval, neked van már reklámfilmed?

Logó tervezés

A logó a cég arca, és mint az embereknél az arcot, a cégeknél a logót figyelik meg előszőr, ennek alapján alkotják meg az emberek az első ítéletet. Egy logó csak akkor lehet jó, ha abban a cég lelke is benne van, ez pedig kizárólag pontos egyeztetések és lelkiismeretes tervezés útján lehetséges. A lent látható logók olyan tervezési példák, melyeket egytől egyig szeretünk és amikre büszkék vagyunk. Emellett pedig örömmel elmondhatjuk, hogy a megrendelőink is nagyon elégedettek voltak ezekkel a végeredményekkel.

Névjegykártya tervezés

Sokan elavult eszköznek tartják a névjegykártyát, pedig még mindig elengedhetetlenül fontos része bemutatkozásunknak. Egy szépen megtervezett, dizájnos névjegykártyát mindenki eltesz és megjegyez, ez pedig hozzásegít a további sikerhez. Nálunk az egyeztetést követően minden megrendelőnek két különböző névjegykártya terv készül, melyek közül maga választhatja ki azt, amelyikkel jobban tud azonosulni.

 

Szórólap tervezés

Egy szórólapnak számtalan funkciója lehet. Szolgálhat ismeretterjesztésre, felhívhatja valamire a figyelmet, adhatunk vele kedvezményt vagy meginvitálhatjuk az embereket egy rendezvényre… a lehetőségek száma végtelen. Legyen bármi is a szerepe, a legfontosabb, hogy a szórólap szépen belesimuljon a cég arculatába, de mégis elég figyelemfelkeltő legyen mind színek, mind pedig szövegezés tekintetében.

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások